Üdvözöllek,

Lukáts Andrea vagyok, Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztens megalapítója.
Nagy örömömre szolgál, hogy úgy döntöttél, benevezel Az Adminisztrátor szövegírás minikurzusára.

Szeretnélek üdvözölni Az Adminisztrátor – Virtuális Asszisztens körében és köszönöm, hogy bizalmat szavaztál nekem. Amikor megálmodtuk szövegíró kolléganőmmel ezt a minikurzust, olyan tudásanyagot szerettünk volna létrehozni, amellyel a még bátortalan, bizonytalan, szövegírásra, vagy még inkább tartalommarketingre éhes emberek is megtalálják az útmutatást. Emellett olyan anyagot akartunk a kezedbe adni, ami nincs tele átlagos és elméleti ismeretekkel és maximális olvasói élményt nyújt, hogy alig várd, hogy elkezdd a saját blogbejegyzéseidet, egyéb szövegeidet írni.

A minőségre ugyanolyan nagy hangsúlyt fektettem, mint a formára és a tematikára. Minden tananyagunkban csak és kizárólag olyat fogsz tanulni, amit én, már vezető virtuális asszisztens kipróbáltam, és sikerre vitte az én vállalkozásomat is.

Mi a tennivalód most?

Hogy kézhez kapd a szövegírás minikurzusodat, kattints ide vagy a képre.

Javaslom, hogy a szövegírási segédlet elolvasása után a fejedben megalkotott koncepciód megvalósulása érdekében kezdj el gyakorolni.

Ne hagyd ki ezt a lépést, hiszen minden egyes megírt blogbejegyzés aranyat ér egy kezdő vállalkozó számára!

Örömmel újságolom, hogy elindítottam a Tartalmat mindenkinek! – Szövegírás hónapját, mely remek ajánlattal szolgál, ha nincs időd a gyakorlásra, de a bevételre annál inkább szükséged van!

Hamarosan jövök a részletekkel!
Figyeld a postaládádat!

Sikeres szövegírást kíván Neked:
Andrea
Az Adminisztrátor – Virtuális Asszisztens alapítója

Lukáts Andrea

UI. #1: Kövess minket a Facebookon is, hogy ne maradj le a sok hasznos anyagról, amit ott teszünk közzé.

UI. #2: jelöld ezt az emailt biztonságosnak a leveleződben, hogy ne maradj le tananyagainkról, mert véletlenül a Spambe kerül a levelünk.