Ebben az írásomban összeszedem neked a főbb pontokat, mire figyelj, hogy jobban meg tudd tervezni a következő (üzleti) évedet.

Szükséges eszközök:

  • toll
  • papír/naptár
  • figyelem, elhivatottság, vágyaid letisztázása

Kinek jó a tervezés?

A tervezés mindenkinek jó. De vannak olyanok, akiknek szinte létszükség.

  • Például, aki most tervezi beindítani a vállalkozását. Hogy is tudna nekiállni, ha nem tudja, hogy mit akar elérni, mi a következő mérföldkő, ahova el akar jutni.
  • Vagy annak, akinek az éves terve dugába dőlt valami miatt. 2020 az újratervezés éve, hiszen sorsfordító, és kiszámíthatatlan események sorozata zajlott (vagy még éppen zajlik…). Minden bizodalmunk te vagy, 2021!
  • Ha neked az éves terved nem dőlt dugába, viszont pontosítani szeretnéd, kontrollálni a haladást, és kitűzni a következő célszalagot, akkor is itt az ideje, hogy tervet készíts.

Mi van azzal, aki még nem tudja, hogy mikor fog belevágni a vállalkozásba, viszont szeretné elkezdeni a felkészülést, vagy az életének más területének megtervezését?

Akkor te a lehető legszerencsésebbek egyike vagy, hogy erre a cikkre bukkantál!

 

Miért jó megcsinálni a Tervedet?

Először is, van egy vezetett segítséged – a Terved -, hogy minél nagyobb sikereket érj el. Jó egy ilyen segéd a háznál, nemde?

Ezen kívül nem fogod halogatni a feladatokat, hiszen tudod, hogy azok téged szolgálnak, általuk fogsz egyre közelebb kerülni az áhított célodig. Lesz egy összeszedett, megtervezett következő éved, amit tudsz követni, és nem fogsz elveszni a sok útvesztőben.

És végre azt a célt fogod elérni, amire igazán, szívből vágysz!

 

Tervezni, de hogyan?

A tervezés és a terv megvalósításának tökéletességébe vetett hited nagyban akadályozza a célod elérését.

Nem a tökéletes tervet kell megcsinálnod…

Még csak nem is a tökéletes kivitelezést…

…hanem egy útvonaltervet, amely mentén eljutsz a célodig.

A terv sokszor életre kel, és megvalósítja önmagát – neked csak a mérföldköveket kell tudnod.

Ha túlzottan részletes tervet akarsz kidolgozni, és megvalósítani, az maga lesz az energiavámpír.

A terv tökéletesítése a jó terv ellensége.

Tervezd meg a tervező füzetedbe a mérföldköveket, hogy mikor hol kell tartanod ahhoz, hogy a célodat a kitűzött időpontig elérd.

Gyere el az online Célkitűző workshopra, és legyél te az a büszke, motivált vállalkozó, aki magabiztosan, határozottan tudja, merre indul 2021 januárjában! Hidd el, hogy ki fogsz emelkedni a konkurenciából.

Ugye, hogy piacvezető akarsz lenni? Nem is kérdés.

Online Céltervező Workshop az igazán tudatos vállalkozóknak!

céltervező workshop tréning Lukáts Andival

Kattints a képre a részletekért!

 

Lukáts Andrea Virtuális AsszisztensA cikk írója Lukáts Andi Vállalkozói és motivációs tréner, szakmai mentor. “Szenvedélyem a segítségnyújtás, az iránymutatás, az életünk megkönnyítése és a saját életcélunk megismerése. Ehhez a küldetéshez hívtam be az életembe a tréneri szakmát. Praktikus és 100%-ban gyakorlati feldolgozás útján tudom előcsalogatni a tudást, mely már most is benned van.”