Ez a cikksorozat olyan vállalkozókról szól, akik már megtették az első lépéseket, vagy akár már évek óta kiszervezik az időrabló feladataikat a vállalkozásukból. Történeteik a kezdetektől a mai napig szólnak, elmesélik, hogy ki, hogyan kezdte el a kiszervezést, és milyen feladatokat adnak át egy vagy több virtuális asszisztensnek.

Negyedik interjúm Tóth Judittal készült, aki a tejegrafika.hu oldalán mutatja be fantasztikus grafikáit. Judit kézzel rajzolt grafikáit ajándéktárgyakra teszi, igény szerint, abszolút egyedi design! Sajátos stílusa a gyerekektől a felnőttekig mindenkit egyaránt magával ragad! És ezzel még nincs vége, hiszen Judit stílusos, trendy és működésében is profi weboldalakat is készít. 

Mivel foglalkozol?

Tóth Judit:  Egyedi grafikákat készítek könyvekben illusztrációként és ajándéktárgyakra (pl. falikép, bögre, póló, sapka, stb.), valamint weblapokat készítek mikró- és kisvállalkozások számára.

Miért fordultál virtuális asszisztenshez?

T.J.: Úgy éreztem, hogy muszáj segítséget igénybe vennem. Egyrészt azért, mert az én munkaidőm is drága, másrészt külföldi területen akarok értékesíteni, ehhez pedig szükségem van egy nyelveket beszélő, író asszisztensre.

Miben tud neked segíteni a virtuális asszisztens?

T.J.: Rengeteg időt spórol meg! Nekem így már csak a  igazán a munkámra kell koncentrálnom, magyarán rajzolhatok, tervezhetek, tanulhatok, fejleszthetem önmagam anélkül, hogy idegbajt kapnék a rengeteg adminisztrációtól!

Vállalkozóként megéri neked kiadni ezeket a feladatokat?

T.J.: Mindenképpen. Az idő a legfontosabb egy vállalkozó számára. Pontosabban a hasznos idő. Az asszisztens lehetővé teszik, hogy csak arra koncentráljak, ami igazán fontos!

Mit javasolsz annak, aki még hezitál, hogy kiadja-e a munkát egy virtuális asszisztensnek?

T.J.: Mindenképpen próbálja ki! Ha egyszer sikerül a megfelelő asszisztenst megtalálni (mint ahogy nekem sikerült, köszi Andi! :-)), akkor azt fogja magától kérdezni, hogy eddig ezt miért is nem léptem meg! Rengeteg feszkótól szabadulhat meg az ember így, és tényleg csak arra fog koncentrálni, ami neki fontos! Én így látom, és örülök, hogy meg mertem lépni!

 

Ha szeretnél többet megtudni Tóth Juditról, valamint a vállalkozásáról, illetve, ha szeretnéd megnézni fantáziadús grafikáit, látogass el az alábbi oldalakra:

tejegrafika.hu – Tóth Judit TéJé Grafika digitalart és illusztrációk

Facebook oldala: TéJé Graphics – digital art and illustration

Legyen ma is produktív a napod!

Szeretettel,

Andrea – Az Adminisztrátor