Csapattagok2018-10-06T12:30:27+00:00
Lukáts Andrea
Lukáts AndreaAz Adminisztrátor, Vezető virtuális asszisztens
Saccani Ágnes
Saccani ÁgnesVirtuális asszisztens
Eddigi tapasztalataimat és képességeimet ötvözve a legkülönfélébb feladatok ellátásában segítek, legyen az termékfeltöltés egy webshopba, rendelések kiszámlázása, internetes kutatás, egy hanganyag legépelése, blogcikk írás és még sorolhatnám. Kedvenc feladataim közé tartoznak a kreatív teendők, mint pl. képek szerkesztése a különböző közösségi média felületekre.

Számomra a virtuális asszisztensi munkakör sosem unalmas, hiszen minden vállalkozónak mások az igényei, más-más feladatokat szeretnének kiszervezni. Ez egy olyan szakma, ahol folyamatosan tanulni, fejlődni kell, lépést kell tartani a növekvő elvárásokkal.

Mindig úgy gondoltam, hogy az egyik legfontosabb dolog az életben, hogy olyan munkát végezzünk, amit szeretünk, és amit szívvel-lélekkel tudunk csinálni. Én ezt a munkát a virtuális asszisztenciában találtam meg, és az, hogy különböző vállalkozásoknak segíthetek fejlődni, sikereket elérni, mindennap motivál.

Szeretnék továbbra is a szakma népszerűsítésén dolgozni, hogy minél több vállalkozó megismerje egy virtuális asszisztenssel való együttműködés előnyeit.

Tóth Judit
Tóth JuditWeboldal-szerkesztő, grafikus
Tervező és egyben nagy megvalósító vagyok. Kipróbált, működő technikákkal dolgozom. Célom, hogy minél jobb minőségű munkát adjak ki a kezeim közül. Folyamatosan követem a trendeket, tanulok, hogy naprakész megoldásokkal tudjak Neked és vállalkozásodnak segíteni.

Szeretem a szépet, a letisztult formákat és előnyben részesítem az egyediséget.
Gyerekkorom óta imádok rajzolni. A papírt és a ceruzát felváltotta az iPad és Apple Pencil, de a lelkesedés, az alkotási vágy ugyanaz!

A munkáim között találsz számos logót, póló-és bögregrafikát, naptárakat. Imádok épületeket, tárgyakat rajzolni. Szeretem őket olyan környezetbe helyezni, amivel mosolyt csalhatok az arcokra! Szeretem a finom ételeket, az utazást, imádom a kávét, ezért ebben a három témában is sok-sok grafikám született.

Weblap-készítés során szeretem megismerni az ügyfél tevékenységét, mit gondol a vállalkozásáról, mi a kedvenc színe, milyen kép láttán érez harmóniát, milyen típusú weblapot képzel el magának. Meggyőződésem, hogy ezek a célirányos kérdések hatékonnyá teszik az együttműködésünket.

Ezáltal válhat sikeressé egy-egy közös projekt, egy megoldandó feladat. A végén pedig az ügyfél elégedett mosolya megfizethetetlen.

Kreatív és marketing szövegíró
Jellemzően facebook posztok, blogok, cikkek, SEO-szövegek írásával foglalkozom. A munkám egyik legszebb eredménye, hogy felszabadíthatom azokat a KKV-szektorban tevékenykedő vállalkozókat a szövegírás terhe alól, akiknek arra sem idejük, sem kapacitásuk nincsen, vagy csupán nehézséget okoz számukra a kommunikáció e különleges fajtája.

2008 óta tanulom – és alkalmazom- a szövegírás és az online kommunikáció elméleti és gyakorlati finomságait.
2012 óta jellemzően a PR/marketing, értékesítés-támogató tartalommarketing, hagyományos és online kommunikáció területén dolgoztam online portáloknál, könyv- és újságkiadóknál, cégeknél és magánvállalkozóknál.

Vallom, hogy egy szövegíró nemcsak a szakmai tudását és ismereteit használja fel, de a személyiségével is dolgozik; arra törekszik, hogy fejlessze azt. Ez nekem többek között azt is jelenti, hogy eredendő, belső igényből fakadóan nem csupán értékesítés-támogató tartalommarketing céljára készülő szövegek írásával foglalkozom, hanem ún. kreatív írással is.

A publicisztika és az irodalom számtalan stílusát, formáját fel lehet és fel is kell használni marketingszöveg írására is. Ez az a plusz, ami garantáltan ki fogja emelni az adott szöveget a megszokott szóhasználattal és metódussal operáló reklámok, hirdetések és szövegek – a.k.a. reklámzaj- közül.