Lukáts Andrea
Lukáts AndreaDelegálási szakértő, vezető virtuális asszisztens
2013 óta segítem az elfoglalt vállalkozók munkáját virtuális asszisztensként, delegálási szakértőként, irodarendezőként. Minden, ami kiszervezés és rendszerezés, az a szenvedélyem.

2018 óta a magyar leendő virtuális asszisztenseket képzem, mentorálom, hogy minél magasabb szinten tudjuk támogatni a magyar vállalkozók életét.

Örök igényem a folyamatos önképzés és önfejlesztés, keresem az új, innovációs megoldásokat, melyekkel még jobban ki tudjuk szolgálni a hazai vállalkozókat, vezetőket.

Csapatom vezetőjeként személyesen garantálom a minőségi munkát, percíz és pontos feladatmegoldásokat, valamint az ügyfélélményt.

Farkas Gabriella
Farkas GabriellaVirtuális asszisztens
Több mint 20 éves adminisztratív és szervezési tapasztalattal rendelkezem, ezen túl pedig a magánéletben is előszeretettel végzem az ilyen jellegű feladatokat. Szeretem a „rumlit” rendbe tenni, a káoszból rendet varázsolni.
Imádom a különböző szervezési feladatokat. Szeretem az Excel és egyéb nyilvántartásokat vezetni.

Precíz vagyok, megbízható és szervezett. Tapasztalataim alapján ezek azok, melyekre a legtöbb vállalkozónak szüksége van, ha asszisztenst keres. Egy olyan támaszra, egy olyan jobb kézre, aki mellett nyugodtan végezheti a fontos feladatait, mert tudja, a háttérben minden rendben van. Nem lesz elfelejtett határidő, nem lesz el nem végzett feladat, csak nyugalom és biztonság. Ebben tudok segíteni minden elfoglalt vezetőnek, vállalkozónak.

Vallom, mindenkinek járna egy virtuális asszisztens. Aki odafigyel a fontos időpontokra, aki emlékeztet, aki megszervezi és kézben tartja a különböző feladatokat. Aki nem helyette dolgozik, hanem vele. Aki a keze alá dolgozik, szervez, támogat.

A munkám változatosságát az ügyfelek különböző igénye adja. Ahány vállalkozás, annyiféle feladat. Mindenkinek másban kell segítség és mindenkinél más a prioritás. A legjobb, amikor látom, hogy egyre több teher kerül le ügyfeleim válláról és kezdenek felszabadulni, kezdenek kevésbé gondterheltek lenni. Akkor látom, hogy beérik a munkám gyümölcse.

Tóth Judit
Tóth JuditWeboldal-szerkesztő, grafikus
Tervező és egyben nagy megvalósító vagyok. Kipróbált, működő technikákkal dolgozom. Célom, hogy minél jobb minőségű munkát adjak ki a kezeim közül. Folyamatosan követem a trendeket, tanulok, hogy naprakész megoldásokkal tudjak Neked és vállalkozásodnak segíteni.

Szeretem a szépet, a letisztult formákat és előnyben részesítem az egyediséget.
Gyerekkorom óta imádok rajzolni. A papírt és a ceruzát felváltotta az iPad és Apple Pencil, de a lelkesedés, az alkotási vágy ugyanaz!

A munkáim között találsz számos logót, póló-és bögregrafikát, naptárakat. Imádok épületeket, tárgyakat rajzolni. Szeretem őket olyan környezetbe helyezni, amivel mosolyt csalhatok az arcokra! Szeretem a finom ételeket, az utazást, imádom a kávét, ezért ebben a három témában is sok-sok grafikám született.

Weblap-készítés során szeretem megismerni az ügyfél tevékenységét, mit gondol a vállalkozásáról, mi a kedvenc színe, milyen kép láttán érez harmóniát, milyen típusú weblapot képzel el magának. Meggyőződésem, hogy ezek a célirányos kérdések hatékonnyá teszik az együttműködésünket.

Ezáltal válhat sikeressé egy-egy közös projekt, egy megoldandó feladat. A végén pedig az ügyfél elégedett mosolya megfizethetetlen.

Kovács Andrea
Kovács AndreaKreatív és marketing szövegíró
Jellemzően facebook posztok, blogok, cikkek, SEO-szövegek írásával foglalkozom. A munkám egyik legszebb eredménye, hogy felszabadíthatom azokat a KKV-szektorban tevékenykedő vállalkozókat a szövegírás terhe alól, akiknek arra sem idejük, sem kapacitásuk nincsen, vagy csupán nehézséget okoz számukra a kommunikáció e különleges fajtája.

2008 óta tanulom – és alkalmazom- a szövegírás és az online kommunikáció elméleti és gyakorlati finomságait.
2012 óta jellemzően a PR/marketing, értékesítés-támogató tartalommarketing, hagyományos és online kommunikáció területén dolgoztam online portáloknál, könyv- és újságkiadóknál, cégeknél és magánvállalkozóknál.

Vallom, hogy egy szövegíró nemcsak a szakmai tudását és ismereteit használja fel, de a személyiségével is dolgozik; arra törekszik, hogy fejlessze azt. Ez nekem többek között azt is jelenti, hogy eredendő, belső igényből fakadóan nem csupán értékesítés-támogató tartalommarketing céljára készülő szövegek írásával foglalkozom, hanem ún. kreatív írással is.

A publicisztika és az irodalom számtalan stílusát, formáját fel lehet és fel is kell használni marketingszöveg írására is. Ez az a plusz, ami garantáltan ki fogja emelni az adott szöveget a megszokott szóhasználattal és metódussal operáló reklámok, hirdetések és szövegek – a.k.a. reklámzaj- közül.

Schirrmacher-Gavallér Szilvia
Schirrmacher-Gavallér SzilviaFordító, idegennyelvű szövegíró, korrektúrázó
Több mint két évtizede vagyok német magántanár. Az Adminisztrátor csapatát azonban fordítóként, idegennyelvű szövegíróként és korrektúrázóként erősítem.

Természetemből adódóan precíz vagyok és szeretem az aprólékos kutatómunkát, melynek során megkeresem azokat a kifejezéseket, amelyek a legjobban visszaadják az adott szöveg mondanivalóját, ezért a fordítás és a korrektúrázás nekem mindig is a szívem csücske volt.

A németről magyarra és magyarról németre fordítást „fejben” a nap 24 órájában gyakorlom, hiszen német férjemmel ezen a nyelven kommunikálunk, írásban pedig a legkülönfélébb területeken fordítottam már. Néhány példa: Wellness hotel EU-s projektpályázata, borpince marketinges anyaga, különböző témájú webshopok termékleírásai, marketinganyagai, blogcikkei, hírlevelei, fogtechnikai labor német nyelvterületre készült anyagainak fordítása, idegennyelvű videók feliratozása, stb.

A német nyelvű szövegírás sem áll távol tőlem, hiszen már több német nyelvű tananyagot írtam.

Szeretnél te is azok közé a vállalkozók közé tartozni, akiknek elegendő idejük, pénzük van a saját vállalkozásuk fejlesztésére és bevételnövelésére?

Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és megnézzük együtt, hogy neked hogyan tudjuk megkönnyíteni a mindennapi munkádat!

Tovább a kapcsolatfelvételhez