“Nem az én ötletem, de maximálisan támogatom. Vásároljunk minden karácsonyi ajándékot ismerős vállalkozótól, így támogatva őket: 

  • a szomszédtól, aki katalógusból árul,
  • a mestertől, a képzőművésztől közvetlenül,
  • a zenésztől, aki eladja a CD-t,
  • a baráttól, aki interneten kínál valamit.

Engedjük meg, hogy a pénz a hétköznapi emberekhez áramoljon, és ne pedig a nagy multinacionális cégekhez, és így több embernek lesz boldogabb karácsonya… Támogasd a hozzád közelálló kisvállalkozókat!”

Ez a Facebook poszt keringett novemberben, és talán még most is megtalálható, ahogy egyre többen osztják meg.

Maximálisan egyetértek vele, és én is ezt az elvet követem idén karácsonykor is!

Segítek, hogy könnyebben tudj az internetrengetegben eligazodni, és a megfelelő ajándékot megvenni/megrendelni annak, akit igazán, szívből szeretnél meglepni a szeretet ünnepén.

Összegyűjtöttem az ügyfeleim, ismerőseim, barátaim szolgáltatásait, termékeit, amiket én szívből ajánlok Neked, hiszen mindegyikük lelkiismeretes, minőségi terméket/szolgáltatást kínál, kimagasló vállalkozói magatartással, elvekkel, vevő és ügyfélbarát hozzáállással.

Mindegyikőjüknek ezúton is köszönöm, hogy munkásságukkal, hozzáállásukkal emelik a magyar kisvállalkozások színvonalát, és sok sikert kívánok a jövőben is!

És most jöjjön is:

Az Adminisztrátor Virtuális Karácsonyi Plázája

Termékek

Sági Méhészet

A Sági Méhészet elsőgenerációs családi méhészet Győrságon, Pannonhalma közelében. A méheik a közeli erdőkben, táblákon gyűjtik a finom nektárt, ők pedig felelősségteljesen gondoskodnak állataikról. Méhészetük kapuja nyitva áll minden érdeklődő előtt, mert szeretnék minél többekkel megismertetni a méhek csodálatos életét, valamint bárki meggyőződhet arról, hogy igazi és etikus méhészként valódi termelői mézet kínálnak fogyasztóiknak.

A honlapjukon – a termékeik mellett – a Méhészfeleség Blogjában érdekes és informatív cikkek olvashatók a mézekről, a méhekről és a méhészeti munkáikról.

Sági Méhészet


MentaTea Shop

Andrea a finom teák szakértője. Szenvedéllyel űzi a teakészítést, mivel nagy tearajongó az egész család. Teái kimagasló minőségűek, tiszták, 100% természetes összetevőkből állnak, gazdaságosak, hiszen sokáig elég egy zacskó tea, és nem mellesleg isteni finomak! Olyan különlegességeket találsz itt, mint pl. a Marcipános Alma Rooibos tea, az Advent Fekete tea, a Csillagösvény Gyümölcs tea…

Ha kiegészítők után sem szeretnéd bejárni az üzleteket, itt találsz teaszűrőket, fém dobozokat a tea frissességének megőrzéséhez.

MentaTea Shop


Happy Mami 

Enikő igazi happy mami. Egy olyan önismereti utazásra invitál bennünket a könyve és az egész munkássága által, amire minden elfoglalt vállalkozónak nagy szüksége van. Sőt, lássunk most magunkon túl, jó hatással vannak gondolatai a párkapcsolatunkra, családunkra, gyermekeinkre. Ehhez viszont legelőször magunkban kell elkezdeni a változtatást, a gondolkodásunk és az életfelfogásunk átalakítását. Enikő tiszta utat mutat nekünk ebben.

Szánjunk egy kis időt arra, hogy elgondolkodjunk, mennyire haladunk jó irányba az életünkkel.

A kulcs


German Online Coach

Szilvi és Marcus a német nyelvoktatás nagykövetei. Hiszik, hogy mindenki képes megtanulni egy idegen nyelvet. Megosztják veled azokat a működő módszereket, tippeket és tanulási trükköket, amikkel könnyebben és hatékonyan megtanulhatsz németül. A minőség számukra fontos: náluk csak olyat tanulsz, amit a németek is használnak. Ha már egyszer energiát fektetsz a tanulásba, akkor tanuld meg jól! Könyvükben 11 informatív fejezet, 19 kidolgozott szituáció és 38 szórakoztató feladat vár rád a sokszínű Berlin varázsában.

GermanOnlineCoach


OWT – A Webdesign tanfolyam

Az első magyar nyelvű Online Webdesign Tanfolyam, valóban szakértő oktatóktól. Megtanítanak neked a képszerkesztéstől a mobilra optimalizált honlap készítéséig mindent a webdesignról. Tanfolyamuk segítségével készíts magadnak gyönyörű grafikákat, lenyűgöző arculatokat, hatékony hírleveleket, online reklámokat és profitorientált honlapokat!

OWT – Online Webdesign Tanfolyam


KarlaLina – A szeretnivaló dizájner papíráru

Karolina designer papírárukat készít: határidőnaplók, interaktív naplók, füzetek, albumok egyedi designnal. Mindegyik termékét ő tervezi és kínálja vásárokon és webshopjában. Blogjában szenvedéllyel ír minden munkájáról, szinte érezni lehet a naplóiban a szeretetét. Aki a tőle vásárol határidőnaplót, örök naptárt, biztos, hogy jól fogja tudni a 2018-as évet megtervezni.

KarlaLina Design Papíráruk


TéJé Grafika

Judit kézzel rajzolt grafikáit ajándéktárgyakra teszi, igény szerint, abszolút egyedi design! Sajátos stílusa a gyerekektől a felnőttekig mindenkit egyaránt magával ragad! Rendelj tőle egérpadot, egyedi pólót, vászonképet, puzzle-t, kártyát.

TéJé Grafika


GraFont Műhely

Ha szereted a felnőtt színezőket, akkor ezt a naptárt is biztosan szeretni fogod. Judit egy olyan naptárt készített, ami naptár és színező is egyben, ráadásul nemcsak havi egy színezőt tartalmaz, mint a legtöbb ilyen jellegű kiadvány, hanem hetente egyet! Így minden hétre jut egy-egy egyedi, gyönyörű színező, amivel kikapcsolódhatsz. Kicsi, A/5-ös méreténél fogva bárhová magaddal viheted, utazáshoz, várakozáshoz igazi kikapcsolódást nyújt. A naptár tartalmazza a leggyakoribb névnapokat is, ráadásul minden héthez a színező mellé egy heti tervezőt is beletett. Jutott még benne hely jegyzetoldalaknak is a fontosabb dolgokhoz, ötletekhez, telefonszámokhoz és egy-egy naptár a 2018-as és a 2019-es évre is!

GraFont Műhely


Posterdreamer

Sziliné Szilvi féle Posterdreamer karácsonyi poszterekkel nagyon gyorsan, fáradtság nélkül lepheted meg a számodra fontos személyt. Ez egy fantasztikus ajándék! Egyedi karácsonyi, szívhez szóló poszterek apának, papának, mamának, hogy mindig láthassák a családot és érezhessék szeretetüket.

Posterdreamer

 

Szolgáltatások

Molnár Kozmetika

Orsi maga a kozmetika! Elbűvölő teremtés, szakértői gondoskodásával csodákat tesz bőrünkkel, öröm hozzá betérni egy nyugodt én-időre.

Nem csak nőknek, de férfiaknak is hasznos ajándék lehet az olyan idő, amikor csak vele foglalkoznak, nyugodt környezetben, varázslatos illatburokkal körbevéve. Ha nem tudod, mivel lepd meg szerettedet, jó ötlet egy kozmetikai kezelésre jogosító utalvány vásárlása.

Molnár Kozmetika


Ház-Tűz-Védő Tűz- és munkavédelem

Nem csak az adózásban vannak előírások, ha vállalkozni kezdünk. Be kell tartani a tűz- és munkavédelmi előírásokat is, amik bizony már az egyszemélyes vállalkozásoknál is kötelező. Ők teljes körű szolgáltatást kínálnak, biztosítanak tűzoltó készülékeket és egyéb munkavédelmi naplókat is az adott vállalkozásnak, elvégzik a kötelező időszaki karbantartásokat, ellenőrzéseket, hogy minden rendben van-e a vállalkozásod háza táján.

Ház-Tűz-Védő Tűz- és munkavédelem


Minner Akadémia

A vállalkozói szférában elengedhetetlen az önképzés nemcsak a szakmai vonalon, hanem üzletileg is. Nem engedhetjük meg magunknak, hogy üzletileg ne legyünk képzettek, hiszen akkor az egész szakmai munkásságunk láthatatlan lesz, nem fog tudni eljutni a vevőkhöz, érdeklődőkhöz. Ebben nyújt igazán gyakorlatias és aktuális segítséget Mándó Milán, aki a Minner mellett a Minner Akadémia szakértője.

Minner Akadémia


Családmesék – Dokumentarista családfotózás

Őszinte képekre vágysz? Akkor a dokumentarista családfotózás neked való!
Találkozás, kapcsolódás, és valódiság. A stúdióhelyzetek feszültsége  – maradj már nyugton, ne rohangálj, mosolyogj szépen, ne nyújtogasd a nyelved – helyett inkább maradjunk otthon! A Családmesék természetes közegben történő fotózás, az otthonotokban – vagy bárhol, ahol otthon érzitek magatokat. Ahol a gyerekek szabadon játszanak, őszintén nevetnek, vagy ha úgy van, akkor bizony sírnak.
Tímea megörökíti, ahogy együtt isszátok reggel a kakaót. A lekváros mosolyt, no meg a vitát a piros bögréért. Az ágyon ugrálást, és a lefekvés előtti összebújást. Ez a mindennapok meséje. A család légköre, az otthon egyedi színe. Emlékeket csomagol képekbe. Nem pózokat. Nem erőltetett mosolyt. Nincs steril háttér, nincs díszlet sem. Inkább a valódi érzelmeket, az őszinte pillanatokat, a hétköznapok csodáit szeretné megőrizni. Mert ha a fényképre nézel, és megmozdul a szíved, na akkor valamit jól csináltatok!

Családmesék – Dokumentarista családfotózás


 
A Balaton Care egy prémium nyaralógondozás, amely a tulajdonos teljes kényelmét biztosítja. Céljuk, hogy a nyaraló igazi “második otthon” legyen, a fáradt, hétvégére megérkező tulajdonos, mindent rendben találjon, ne legyen semmilyen tennivalója, csak pihenjen 🙂 Kertgondozás, házkarbantartás, bevásárlás, főzés, mosás, takarítás stb. mindent meg tudnak oldani.

“Képzeld el: A ház körüli javítások elvégezve, a házban már nincs szerelni való. Minden a helyén van, működik. Rend és béke honol. Rotyog a pörkölt a bográcsban, frissítők behűtve, kerti garnitúra a helyén. Már csak a vendégek hiányoznak. … Szereted a nyaralódat, de sokszor inkább tehernek érzed? Legyen igazi örömforrás, legyen egy igazi második otthon! Legyen ugyanaz a komfort, vagy még annál is jobb, mint amit hétköznap megtapasztalsz!”

Balaton Care – Premium Home Management

 


PixMeUp Webdesign és bannerkészítés

Kata több éve foglalkozik kreatív elfoglaltságokkal, designnal, logótervezéssel. Weblapokat készít, grafikai anyagokat, bannereket tervez. Tudását naponta bővíti, blogjában nagyon hasznos témákat ölel fel egy vállalkozás számára. Legfontosabb számára a felhasználói élmény, a könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldalak tervezése.

PixMeUp Webdesign

Remélem, találtok szeretteiteknek, partnereiteknek vagy akár magatoknak is hasznos, testhezálló terméket, szolgáltatást a fentiek közül. Békés karácsonyi készülődést erre a karácsony előtti két hétre! Ne feledjétek: csak semmi stressz, ez a szeretet ünnepe 🙂

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és produktív, Boldog Új Évet kívánok!

Szeretettel,

Andrea – Az Adminisztrátor