2017-ben írtam meg az első cikkemet, melyben a hozzám közel álló vállalkozók termékeit, szolgáltatásait szedtem össze egy közös karácsonyi csokorba. Az akkori kínálatot itt tudod megnézni, de most jöjjenek a friss, 2019-es ajánlatok!

Hogyan kezdődött az egész?

“Nem az én ötletem, de maximálisan támogatom. Vásároljunk minden karácsonyi ajándékot ismerős vállalkozótól, így támogatva őket: 

  • a szomszédtól, aki katalógusból árul,
  • a mestertől, a képzőművésztől közvetlenül,
  • a zenésztől, aki eladja a CD-t,
  • a baráttól, aki interneten kínál valamit.

Engedjük meg, hogy a pénz a hétköznapi emberekhez áramoljon, és ne pedig a nagy multinacionális cégekhez, és így több embernek lesz boldogabb karácsonya… Támogasd a hozzád közelálló kisvállalkozókat!”

Ez a Facebook poszt keringett novemberben, és talán még most is megtalálható, ahogy egyre többen osztják meg.

Maximálisan egyetértek vele, és én is ezt az elvet követem idén karácsonykor is!

Segítek, hogy könnyebben tudj az internetrengetegben eligazodni, és a megfelelő ajándékot megvenni/megrendelni annak, akit igazán, szívből szeretnél meglepni a szeretet ünnepén.

Összegyűjtöttem az ügyfeleim, ismerőseim, barátaim szolgáltatásait, termékeit, amiket én szívből ajánlok Neked, hiszen mindegyikük lelkiismeretes, minőségi terméket/szolgáltatást kínál, kimagasló vállalkozói magatartással, elvekkel, vevő és ügyfélbarát hozzáállással.

Mindegyikőjüknek ezúton is köszönöm, hogy munkásságukkal, hozzáállásukkal emelik a magyar kisvállalkozások színvonalát, és sok sikert kívánok a jövőben is!

És most jöjjön is:

Az Adminisztrátor Virtuális Karácsonyi Plázája 2019.

Termékek

Segítség, vállalkozó lettem! – Üzleti Motivációs Fókusz Naptár

A Segítség, vállalkozó lettem! a kezdő vállalkozók weboldala. Ez az oldal neked segít abban, hogy felkészültebb legyél a vállalkozói nehézségekkel szemben. Nehézség mindig lesz, kihívással mindig fogsz találkozni, de hogy erre milyen választ adsz, az nagyon nem mindegy. A felkészültséged és a válaszod hatással van te önbecsülésedre, anyagi helyzetedre és a családod helyzetére is.

Ez a naptár bőséges segítséget nyújt számodra a tervezésben, ami a sikeres vállalkozás alappillére. Szuper motivációs tartalmat kapsz a naptárban, ami segít, hogy sikerre vidd a vállalkozásodat. Szakmai segédleteket kapsz a naptárból 12 szakértőtől, amelyeket azonnal alkalmazni is tudsz majd – akik között én is ott vagyok. 🙂

Segítség, vállalkozó lettem! Üzleti Motivációs Fókusz Naptár

Segítség, vállalkozó lettem! Üzleti Motivációs Fókusz Naptár

 


MentaTea Shop

Andrea a finom teák szakértője. Szenvedéllyel űzi a teakészítést, mivel nagy tearajongó az egész család. Teái kimagasló minőségűek, tiszták, 100% természetes összetevőkből állnak, gazdaságosak, hiszen sokáig elég egy zacskó tea, és nem mellesleg isteni finomak! Olyan különlegességeket találsz itt, mint pl. a Marcipános Alma Rooibos tea, az Advent Fekete tea, a Csillagösvény Gyümölcs tea…

Ha kiegészítők után sem szeretnéd bejárni az üzleteket, itt találsz teaszűrőket,gyönyörű teás bögréket, fém dobozokat a tea frissességének megőrzéséhez.

Mentateashop a finom teák szakértője

Mentateashop a finom teák szakértője

 


Szilvavirág 

Szilvi oldalán nem átlagos virágkötészeti termékekkel találkozhattok, ugyanis kivételes módon ötvözi a virágkötő mesterséget a textilek, filcek világával. Minden egyes darab szívvel-lélekel készül, együtt a megrendelővel alakítja, formálja a kért terméket, ezért válik minden darab személyre szabott. A kézzel varrott, festett alkotóelemek pedig egyedivé varázsolják munkáit. Kézműves termékei közül jellegzetes, szilvavirágos ajtódíszei a legkeresettebb termékek, de minden évben – így most karácsonykor is – előrukkol szezonális portékákkal. 
Az Adminisztrátor idei Adventi koszorúját is a Szilvavirág készítette.
Szilvavirág kézműves termékei

Szilvavirág kézműves termékei

 


German Online Coach

Szilvi és Marcus a német nyelvoktatás nagykövetei. Hiszik, hogy mindenki képes megtanulni egy idegen nyelvet. Megosztják veled azokat a működő módszereket, tippeket és tanulási trükköket, amikkel könnyebben és hatékonyan megtanulhatsz németül. A minőség számukra fontos: náluk csak olyat tanulsz, amit a németek is használnak. Ha már egyszer energiát fektetsz a tanulásba, akkor tanuld meg jól! Könyvükben 11 informatív fejezet, 19 kidolgozott szituáció és 38 szórakoztató feladat vár rád a sokszínű Berlin varázsában.

GermanOnlineCoach


Pixelgyár Online Webdesign tanfolyam

Az első magyar nyelvű Online Webdesign Tanfolyam, valóban szakértő oktatóktól. Megtanítanak neked a képszerkesztéstől a mobilra optimalizált honlap készítéséig mindent a webdesignról. Tanfolyamuk segítségével készíts magadnak gyönyörű grafikákat, lenyűgöző arculatokat, hatékony hírleveleket, online reklámokat és profitorientált honlapokat!

Pixelgyár Online Webdesign Tanfolyam

Pixelgyár Online Webdesign Tanfolyam


Te is lehetsz fotós! – Fotós tanfolyam

A Te is lehetsz fotós! projektet Lipcsei Lajos azért hozta létre, ha szeretnél szebb és jobb fotókat készíteni, ne kelljen tanácstalanul a neten keresgélned, vagy beülnöd az iskolapadba. Ha megismered a szabályokat, megfelelő praktikákat alkalmazol, Te is lehetsz fotós! Profi fotós.

Lajos küldetésének tekinti segíteni a fotózni szeretőket, hogy örömüket leljék a szép és jó fotók készítésében, és átélhessék, hogy képeikkel örömöt szereznek másoknak is. Én szívből ajánlom fantasztikus tanfolyamát – tapasztalatból mondom. 😉

Te is lehetsz fotós! Online fotós tanfolyam

Te is lehetsz fotós! Online fotós tanfolyam


TéJé Grafika

Judit kézzel rajzolt grafikáit ajándéktárgyakra teszi, igény szerint, abszolút egyedi design! Sajátos stílusa a gyerekektől a felnőttekig mindenkit egyaránt magával ragad! Rendelj tőle egérpadot, egyedi pólót, vászonképet, puzzle-t, kártyát. De nemcsak grafikákat készít, hanem weboldalakat, logókat, teljes arculatot! Bátran keresd fel karácsonyi ajándék ügyében, biztos lehetsz benne, hogy ugyanolyat nem fog kapni, akinek ajándékozod – az egyediség garantált!

TéJé Grafika és webdesign

TéJé Grafika és webdesign

Szolgáltatások

Molnár Kozmetika

Orsi maga a kozmetika! Elbűvölő teremtés, szakértői gondoskodásával csodákat tesz bőrünkkel, öröm hozzá betérni egy nyugodt én-időre.

Nem csak nőknek, de férfiaknak is hasznos ajándék lehet az olyan idő, amikor csak vele foglalkoznak, nyugodt környezetben, varázslatos illatburokkal körbevéve. Ha nem tudod, mivel lepd meg szerettedet, jó ötlet egy kozmetikai kezelésre jogosító utalvány vásárlása.

Molnár Kozmetika

Molnár Kozmetika


Goldenmind-Mastermind – ahol a problémádra egy egész vállalkozó csapat keresi a megoldást.

Udvardy Mihály a hazai Mastermind fekete öves szakértője. Mastermind szakértőként, menedzserként és moderátorként azon dolgozik, hogy a mikro-, kis-, és középvállalkozások tulajdonosai és vezetői megtalálják azt a csoportot, amiben a Mastermind elv maradéktalanul megvalósul, továbbá, hogy a Mastermind csoportok hosszú távon képesek legyenek működni.

Ha neked is van a vállalkozásodban olyan terület, amiben elkélne a segítség, vagy jó lenne sokszor más nézőpontjából is megviszgálni az üzleti döntéseidet, akkor a Goldenmind Mastermind csoport a legjobb megoldás számodra. Kérd Karácsonyra magadnak a tagsági lehetőséget, hogy a jövő évben már ne egyedül küzdj a vállalkozói dzsungelben.

Goldenmind Mastermind csoportok

Goldenmind Mastermind csoportok


Nóra – a lelkek segítője – ahol a lelked felszabadul!

Nóra küldetésének tekinti a lelkeknek oly módon segíteni a fény erőivel összhangban, hogy így a Föld bolygón egy boldogabb, fénnyel teli világot hozzunk létre. Ezt teljes szívből támogatom!

Nóra Az Adminisztrátor léleksegítő terapeutája is, mély spirituális tudásával és valóban segítséget jelentő képességeivel számos lelki gödörből segítette a csapat több tagját is kikecmeregni.

Januárban önfejlesztő tréninget tart, ne hagyd ki, akár ajándékba is adhatod egy szerettednek. Hidd el, hálás lesz érte.

Nóra - a lelkek segítője

Nóra – a lelkek segítője


AVA – Aktív Virtuális Asszisztens képzés

Ha érdekel a virtuális asszisztencia, szeretnél egy saját vállalkozást felépíteni, és van is irodai tapasztalatod, akkor itt a legjobb helyen jársz, hogy ezt elkezdd!

Az AVA – Aktív Virtuális Asszisztens egy olyan gyakorlati tapasztalaton alapuló képzés, mely rögtön átültethető a gyakorlatba. Mentorprogramjain segít felépíteni a nulláról egy működő virtuális asszisztens vállalkozást, tréningjein pedig elsajátíthatod az alapokhoz szükséges tudást. AVA Univerzum zárt facebook csoportjában rendszeresen tart élő adásokat, ahol különböző szakmai kérdésekre ad választ a csoporttagok részére.

Ebookjában szintén kezdőknek ad hasznos információkat, hogy hogyan teremtsenek maguknak kiemelkedő egzisztenciát Aktív Virtuális Asszisztensként.

És ki áll az AVA – Aktív Virtuális Asszisztens mögött? Lukáts Andrea – Az Adminisztrátor Virtuális Asszisztencia alapítója, vezető virtuális asszisztense. Megkapod nem csupán a több, mint 6 évnyi virtuális asszisztenciával töltött idő elméleti és gyakorlati tudásának esszenciáját, hanem kérdéseidre választ ad, önzetlenül segít az indulásban.

AVA - Aktív Virtuális Asszisztens ebook, mentorprogram, tréning

AVA – Aktív Virtuális Asszisztens ebook, mentorprogram, tréning

Remélem, találtok szeretteiteknek, partnereiteknek vagy akár magatoknak is hasznos, testhezálló terméket, szolgáltatást a fentiek közül. Békés karácsonyi készülődést erre a karácsony előtti két hétre! Ne feledjétek: csak semmi stressz, ez a szeretet ünnepe 🙂

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és produktív, Boldog Új Évet kívánok!

Szeretettel,

Andrea – Az Adminisztrátor